Pristatymo kaina:
  • Atsiėmimas parduotuvėje: 0,00 €
  • DPD kurjeris: 5,99 €
Kodas: 7550471
Daugiau nei 500 000 klientų mumis pasitiki

Virtuvinis kombainas BOSCH MC812S820

Lizingas iki 10 mėn. be pabrangimo*
155,99 €
Kiekis:
 
Prekyboje nuo 0000-00-00

favorite_border

Prisijunkite prie paskryros

Radote pigiau?   Siūlykite savo kainą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

  • Susipažinau su privatumo politika
     

Kraunasi

Citrusinių vaisių sulčiaspaudė - apelsinai, citrinos, greipfrutai, žaliosios citrinos, kiviai ir kiti citrusiniai vaisiai taip pat yra puikus vitaminų šaltinis, todėl norint neprarasti nė lašelio sulčių, būtina specialios rūšies sulčiaspaudė., Maišymas - leis suminkyti vientisą ir nuoseklią tešlą., Pjaustymas - funkcija norint supjaustyti produktus, pvz. agurkus, salierus, pomidorus, ridikus ir kitas daržoves, sveikoms salotoms., Plakimas - tinka kiaušinio baltymui išplakti, kai reikia gaminti tortą., Smulkinimas - galėsite ruošti kokteilius, gėrimus, tyreles ir kitus skirtingus mišinius., Tarkavimas - naudingas norint sutarkuoti sūrį picai arba daržoves padažui.

Galingumas (W)
1250 W
Tešlos minkymo kablys
Yra
Baltymų plakimo priedas
Yra
Kokteilinė
Yra
Diskų tipas
Nerūdijantis plienas
Indo talpa
3.9 l
Neslystančios kojelės
Yra
Garantinis laikotarpis
24 mėn.
Svoris
5.227 kg
Gamintojas
Bosch
Spalva
Juoda
Prekės tipas
Kombainai

„Bosch: kaip malonu gaminti! Išbandykite 100 dienų pinigų grąžinimo garantiją“ taisyklės

1. SĄVOKOS

1.1. Akcijos organizatorius (Organizatorius) – UAB BSH HOME APPLIANCES AB FILIALAS VILNIUS, kurį atstovauja UAB SPARK LT, juridinio asmens kodas 304139541, buveinės adresas – Gerosios Vilties g. 22A-2, 03145 Vilnius, el. paštas - [email protected], tel. nr. +370 644 49 431 (darbo dienomis nuo 10 val. iki 16 val.), ir kuri

organizuoja akciją „Bosch: kaip malonu gaminti! Išbandykite 100 dienų pinigų grąžinimo garantiją“ (toliau – Akcija), kuri yra vykdoma pagal žemiau pateiktas taisykles (toliau –

Taisyklės).

1.2. Akcijos dalyvis (Pirkėjas) – fizinis asmuo, isigijęs bet kurį iš šių Taisyklių 2.2 punkte nurodytą Bosch smulkiosios technikos kategorijos prietaiso modelį akcijos laikotarpiu bet kurioje partnerio parduotuvėje.

2. AKCIJA

2.1. Akcijos laikotarpis: akcija vyksta 2020 m. lapkričio 15 d. - 2021 m. sausio 15 d.

2.2 Akcijoje dalyvaujantys Bosch smulkiosios virtuvės technikos prietaisų modeliai (Prekė):

Virtuviniai kombainai:

MUM9A66R00, MUM59M55, MUM5XW10, MUM5XW20, MUM58A20, MUM58MG60, MUM58NP60, MUM58020, MUM58720, MUM58920, MUM58K20, MUM58L20, MUM50123, MUM54A00, MUM4880, MUM4409, MUM48R1, MUM48A1, MUM48W1, MUM4426, MUM58243, MUM4855, MCM3401M, MC812M865, MC812W872, MC812M844, MC812S814, MC812S820, MC812W620, MC812W501, MCM4200, MCM4000, MCM3501M, MCM3201B.

Virtuvės mašinos:

MC812M865, MC812W872, MC812M844, MC812S814, MC812S820, MC812W620, MC812W501, MCM4200, MCM4000, MCM3501M, MCM3201B, MCM3401M.

Trintuvai:

MMBM7G2M, MMBM4G6K, MMBM401W, MMBH6P6B, MMBV625M.

Rankiniai trintuvai:

MS8CM61X1, MS8CM6190, MS8CM6160, MS8CM6110, MS6CM6166, MS8CM61V5, MS8CM61V1, MS6CB61V5, MS6CB61V1, MS62B6190, MS64M6170, MSM66155,

MS62M6110, MSM66150, MSM66050, MSM66020, MSM64010, MSM2650B, MSM14500, MSM14100, MSM6B100, MSM66120, MSM64120, MSM2620B, MSM26130, MSM16500, MSM24500, MSM2610B, MSM2410DW, MSM2410PW, MSM14200, MS6CM6120, MFZ3500, MS6CA4150, MS6CM6120.

Plaktuvai:

MFQ4080, MFQ4850, MFQ4070, MFQ4030L, MFQ4030K, MFQ40301, MFQ40302, MFQ40303, MFQ4030, MFQ4020, MFQ36480, MFQ36440, MFQ36400, MFQ2600G,

MFQ2420B, MFQ2520B, MFQ2600X, MFQ3030, MFQ3010, MFQ4730, MFQ2210D, MFQ2210P, MFQ22100, MFQ24200.

Mėsmalės:

MFW68660, MFW67450, MFW3X15W, MFW3850B, MFW3X10B, MFW45020, MFW3520W, MFW2510W, MFW66020, MFW3612A.

Sulčiaspaudės:

MESM500W, MESM731M, MES4010, MES3500, MES25A0, MCP72GPB.

2.3 Akcijos dalyviai: visi Pirkėjai, Akcijos laikotarpiu įsigiję bet kurią Akcijos prekę iš partnerių - UAB Avitelos prekyba; UAB Electronic Trade (bigbox.lt); UAB Kesko Senukai Lithuania; UAB „Buitenė; UAB Ogmina; UAB Topo Grupė (Topo Centras); UAB Varlė; UAB Verslo Vartai (Technorama); V. Matulio įmonė (UAB Radausa); UAB Navida; UAB Buitis Trade; UAB Daneka; UAB Pajūrio verslas; UAB Technoarka; UAB Buitenė; UAB Vektrona; UAB Ermitažas - prekybos vietų ir sumokėję visą Akcijos prekės kainą. Akcijoje gali dalyvauti tik fiziniai asmenys.

2.4. Akcijos prekė: Taisyklėse nurodytu Akcijos laikotarpiu pirktas bet kuris 2.2 punkte nurodyto modelio Bosch smulkiosios technikos prietaisas, kurį Pirkėjas naudojo

asmeniniais, buitiniais, nekomerciniais tikslais (pvz., jis nebuvo pirktas ir/ar naudotas juridinio asmens, jis nebuvo naudotas bet kokioje komercinėje veikloje, jis nebuvo

perleistas trečiosioms šalims ir pan.).

2.5. Akcijos eiga: Pirkėjas, nepatenkintas Akcijos preke, gali Akcijos prekę grąžinti Taisyklėse nurodyta tvarka ir atgauti faktiškai už Akcijos prekę sumokėtą pinigų sumą. Akcijos prekė turi būti grąžinta ne vėliau kaip per 100 dienų nuo Akcijos prekės įsigijimo dienos, t.y. nuo kasos čekyje/sąskaitoje faktūroje nurodytos įsigijimo datos, bet jokiu atveju ne vėliau nei 2021 m. balandžio 25 d. Grąžinimo data yra patvirtinama Organizatoriui išdavus/išsiuntus siuntos priėmimo patvirtinimą Anketoje nurodytu el. paštu ar telefono numeriu (išsiunčiant trumpąją žinutę), dokumentais (jei Akcijos prekė grąžinama siunčiant paštu ar naudojantis kurjerių paslaugomis) ar prekių priėmimo aktu (jei Akcijos prekė grąžinama tiesiogiai pristatant Organizatoriui).

2.6. Akcijos prekės grąžinimo sąlygos:

2.6.1. Pirkėjas, norėdamas grąžinti Akcijos prekę, turi pristatyti ją be išorinių ir vidinių mechaninių bei elektroninių defektų ir pakitimų, pilnos komplektacijos (įskaitant originalią

pakuotę), švarią ir tvarkingą, be pašalinių kvapų, be kitų pašalinių daiktų. Akcijos prekė taip pat turi būti be paslėptų defektų, ji turi veikti, atitikti pradinius techninius prietaiso

Apie grąžinamos Akcijos prekės būklės tinkamumą sprendžia Organizatorius;

2.6.2. Pirkėjas turi turėti Akcijos prekės pirkimo čekio originalą, kuriame nurodytas prekės modelis bei kaina, ir jį pateikti grąžindamas Akcijos prekę;

2.6.3. Grąžindamas Akcijos prekę Akcijos dalyvis Organizatoriui privalo pateikti pilnai, aiškiai ir suprantamai užpildytą Anketą, kurioje turi būti pilnai užpildyti šie Pirkėjo duomenys: vardas, pavardė, adresas, el. pašto adresas, telefono numeris, banko sąskaitos numeris.

2.6.4. Pirkėjas nustatytus reikalavimus atitinkančią Akcijos prekę turi grąžinti Organizatoriui.

3. PINIGŲ GRĄŽINIMAS

3.1. Pirkėjui šiose Taisyklėse nustatyta tvarka grąžinus Akcijos prekę, pinigų grąžinimas atliekamas bankiniu pavedimu. Atsiskaitymas įvykdomas per 10 darbo dienų nuo

tinkamo Akcijos prekės grąžinimo ir Organizatoriaus patvirtinimo, kad grąžinama Akcijos prekė yra tinkama, kaip tai numatyta šių Taisyklių 2.6.1 punkte.

3.2. Organizatorius per 5 darbo dienas nuo Prekės gavimo informuos Pirkėją, jeigu pinigų grąžinimui iškilo kliūčių, ir nurodys priežastį. Tokiu atveju, Pirkėjas per 10 darbo dienų, skaičiuojant nuo Prekės grąžinimo dienos, turės atsiimti Prekę savo sąskaita. Šiam laikotarpiui pasibaigus, Organizatorius turi teisę disponuoti Preke savo nuožiūra, o Pirkėjas atsisako bet kokių pretenzijų Organizatoriui.

3.3. Jeigu Anketoje pateiktas adresas arba kontaktinė informacija yra neaiški ir su Pirkėju neįmanoma susisiekti, Organizatorius saugos Pirkėjo Prekę 30 kalendorinių dienų nuo gavimo datos, laukdamas Pirkėjo užklausos. Šiam laikotarpiui pasibaigus, Organizatorius turi teisę disponuoti Preke savo nuožiūra, o Pirkėjas atsisako bet kokių pretenzijų Organizatoriui.

3.4. Kiekvienas Pirkėjas, prašantis (-i) grąžinti pinigus, yra pats (-i) atsakingas (-a) už siuntinio pristatymą nevėluojant, taip pat už pasekmes pateikus ne visą ar neaiškią informaciją. Pašto kvitas, patvirtinantis, kad siuntinys buvo priimtas išsiuntimui, nėra dokumentas, patvirtinantis, kad Organizatorius jį gavo.

4. GINČŲ NAGRINĖJIMO TVARKA

4.1. Visas pretenzijas, susijusias su Akcija, nagrinėja Organizatorius.

4.2. Pretenzijos, susijusios su pinigų sumos, atitinkančios gaminio kainą, grąžinimu, turi būti pateiktos raštiškai ir siunčiamos Organizatoriui registruotu paštu adresu:

UAB SPARK LT, Gerosios Vilties g. 22A-2, LT-03145 Vilnius, vėliausiai iki 2021 m. balandžio 25 d.

4.3. Organizatorius pretenziją privalo išnagrinėti ir į ją atsakyti ne vėliau kaip per 5 darbo dienas nuo pretenzijos gavimo dienos, nebent, Organizatoriaus nuomone, pretenzijos išnagrinėjimui reikia ilgesnio termino. Pastaruoju atveju Organizatorius apie tai informuoja Pirkėją per 5 (penkias) darbo dienas nuo pretenzijos gavimo.

5. ASMENS DUOMENŲ APSAUGA

5.1. Organizatorius užtikrina, kad Pirkėjų asmens duomenys bus tvarkomi teisėtai, laikantis įstatymų ir kitų teisės aktų reikalavimų. Akcijos metu surinkti duomenys bus naudojami tik su pinigų grąžinimo procedūra susijusiais tikslais, t.y. siekiant atlikti pinigų pervedimą Pirkėjui, kreiptis į Pirkėją kilus klausimams ar pan. (teisinis pagrindas – teisėtas Organizatoriaus interesas organizuoti ir vykdyti Akciją).

5.2. Duomenų valdymo rekvizitai: UAB BSH HOME APPLIANCES AB FILIALAS VILNIUS; juridinio asmens kodas: 301500883; registruotos buveinės adresas: J. Balčikonio g. 9,

Vilnius; Tel. nr. +370 5 2639115; el. paštas: [email protected]. Pirkėjas, dalyvaujantis Akcijoje ir pateikiantis savo asmens duomenis, sutinka, kad jo asmens duomenys būtų tvarkomi šiose Taisyklėse bei įstatymuose nustatyta tvarka.

5.3. Duomenų tvarkytojo rekvizitai: UAB SPARK LT, juridinio asmens kodas 304139541, buveinės adresas – Gerosios Vilties g. 22A-2, 03145 Vilnius, el. paštas -[email protected], tel. nr. +370 644 49 431 (darbo dienomis nuo 10 val. iki 16 val.).

5.4. Pirkėjas turi taikytinuose teisės aktuose nustatytas su jo asmens duomenų tvarkymu susijusias teises:

- Žinoti (būti informuotas (-a)) apie savo duomenų tvarkymą (teisę žinoti);

- Susipažinti su Duomenų valdytojo tvarkomais Jūsų duomenimis ir tuo, kaip jie yra tvarkomi (teisę susipažinti);

Reikalauti ištaisyti arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildyti neišsamius Jūsų asmens duomenis (teisę reikalauti ištaisyti);

- Reikalauti ištrinti su Jumis susijusius asmens duomenis (teisę „būti pamirštam“);

- Reikalauti, kad apribotume su Jumis susijusių asmens duomenų tvarkymą (teisę apriboti);

- Reikalauti perkelti mums pateiktus duomenis (teisę į duomenų perkeliamumą);

- Bet kuriuo metu nesutikti su savo asmens duomenų tvarkymu, kai toks tvarkymas vykdomas viešo intereso labui, siekiant teisėtų mūsų arba trečiosios šalies interesų

bei kai asmens duomenys tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais, įskaitant profiliavimą (teisę nesutikti);

- Atšaukti savo sutikimą tvarkyti asmens duomenis, jeigu duomenys tvarkomi sutikimo pagrindu.

Visada siekiame tinkamai užtikrinti Jūsų teises ir operatyviai reaguoti į bet kokį galimą jų įgyvendinimo pažeidimą, todėl, kilus bet kokiam klausimui dėl mūsų tvarkomų

Jūsų asmens dokumentų, prašome pirmiausia susisiekti su mumis. Taip pat pažymime, jog visais atvejais turite teisę bet kuriuo metu pateikti skundą Valstybinei

duomenų apsaugos inspekcijai.

Mes suteikiame Jums galimybę patogiu būdu įgyvendinti šias savo teises. Tai galite padaryti paskambinę šiuo telefonu +370 644 49 431 (darbo dienomis nuo 10 val. iki 16 val.), parašę mums šiuo el. pašto adresu [email protected].

5.4. Pirkėjo asmens duomenys bus saugomi ne ilgiau, negu to reikia tiems tikslams, dėl kurių šie duomenys buvo surinkti ir tvarkomi, tačiau bet kuriuo atveju ne ilgiau nei 2 metus nuo duomenų gavimo dienos.

6. KITOS SĄLYGOS

6.1. Asmenys, dalyvaujantys Akcijoje, patvirtina, kad sutinka su visomis Taisyklėse nurodytomis sąlygomis ir įsipareigoja jų laikytis.

6.2. Organizatorius turi teisę vienašališkai, be išankstinio perspėjimo, keisti Taisykles apie tai viešai paskelbdamas tinklapyje www.bosch-home.lt. Jokie nuostoliai dėl Taisyklių keitimo nėra atlyginami.

6.3. Visais šiose Taisyklės neaptartais klausimais Organizatorius gali priimti vienašališką sprendimą, vadovaudamasis taikytinais teisės aktais ir šiomis Taisyklėmis.

6.4. Organizatorius turi teisę vienašališkai nutraukti Akciją bet kuriuo metu, jeigu įvyktų esminis šių Taisyklių pažeidimas ir/ar piktnaudžiavimas jomis arba nenugalimos jėgos (force majeure) aplinkybės. Apie Akcijos nutraukimą Organizatorius privalo paskelbti tinklalapyje www.bosch-home.lt. Jokie nuostoliai dėl Akcijos nutraukimo nėra atlyginami.

6.5. Pirkėjas gali būti pašalintas iš Akcijos dalyvių sąrašo ir jam gali būti atsisakyta grąžinti pinigus už Akcijos prekę, jeigu Organizatorius nustato, kad Pirkėjas veikė apgaulingai, siekė nesąžiningų tikslų arba nesilaikė šių Taisyklių.

Nuotrauka yra iliustracinio pobūdžio. Prekės spalvos, išvaizda ir techninės charakteristikos gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje pateikiamos informacijos. Visus su šia preke susijusius klausimus galite mums užduoti telefonu 8 - 700 - 70200 arba el. paštu [email protected]

Jei prekė ekspozicinė, konsultantas su Jumis susisieks aptarti prekės išvaizdą.

Parašykite atsiliepimą pirmas

Rašyti atsiliepimą