Šviežia Kava "CAFE SARRIA", 500 g
Kodas: 7529924
Daugiau nei 500 000 klientų mumis pasitiki

Šviežia Kava "CAFE SARRIA", 500 g

Lizingas iki 10 mėn. be pabrangimo.
9,79 €
Kiekis:
5,00 €

Radote pigiau?   Siūlykite savo kainą

Jūsų pasiūlymas išsiųstas

Kraunasi

Šią prekę taip pat galite rasti šiose parduotuvėse:

Šviežia kolumbietiška kava auginta autentiškame kavos ūkyje, plačiau apie ūkio savininką ir jo vizitą mūsų kavinėje galite skaityti čia: https://www.technorama.lt/gidas/kolumbietis-heberis-sarria-kava-tai-musu-gyvenimas/

    
 
Kava yra skrudinama apie 15 minučių, prieš baigiantis skrudinimui temperatūra yra padidinama iki cukraus, esančio ant pupelių paviršiaus, degimo temperatūros (jos tarsi karamelizuojamos), tai suteikia kavai ekstra saldumo. Po to kavos pupelės vėsinamos tris dienas, taip išgaunamas visas jų aromatas.

   

Šviežiai sumaltos kavos skonis geriausias, todėl pupelės visados malamos prieš kavos ruošimą. Ruošiant Sarria kavą, mes siūlome 65 g pupelių 1 litrui vandens, gaunama maždaug 8 puodeliai kavos. Skanaukite kavą įvairiais paruošimo būdais, taip, kaip jūs mėgstate, tik atminkite, kad dozuojant per daug kava bus karti, o per mažai - skysta ir beskonė. Visada naudokite tik gėlą vandenį, ypač tada, kai ruošiate maltų pupelių kavą.

 

Įvairūs kavos paruošimo metodai reikalauja skirtingų pupelių sumalimo:

Espresso: smulkus

Moka: vidutiniškai smulkus

Maker: vidutinio grubumo

Per filtrą/ sietelį: tarp vidutines ir grubaus

Nuspaudžiamas puodelis: grubus
 
Gyvai paragauti ir išsirinkti savo mėgstamiausią kavą kviečiame Taikos pr. 61, PPC „Akropolis“, „Technorama“ kavos dirbtuvėse. Čia Jums patars mūsų kavos žinovai – baristos. 
Kiekis pakuotėje
500 g
Prekės tipas
Kava

Nuotrauka yra iliustracinio pobūdžio. Prekės spalvos, išvaizda ir techninės charakteristikos gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje pateikiamos informacijos. Visus su šia preke susijusius klausimus galite mums užduoti telefonu 8 - 800 - 0016 arba el. paštu info@technorama.lt

Parašykite atsiliepimą pirmas

Rašyti atsiliepimą