Informacija
Prekių katalogas

Gartraukio priedas Bosch DHZ5345

 
Prekės kodas
322573
80,79 €
8,08 € x 10 mėn.*
Daugiau informacijos
Skolinantis 80,79 €, sutartį sudarant 10 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka – 8,08 €, metinė palūkanų norma – 0%, mėn. sutarties administravimo mokestis – 0,00 €, sutarties sudarymo mokestis – 0,00 €, BVKKMN – 0%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma – 80,79 €.
Pristatymo laikas: 1-7 d.d.
Lizingas be pabrangimo iki 10 mėn.
  • Taikos pr. 61 (PC Akropolis), Klaipėda
  • Taikos pr. 39 (PC Aitvaras), Klaipėda
  • Lietuvininkų g. 68, Šilutė
  • Klaipėdos g. 37, Gargždai
  • Senamiesčio a. 1, Plungė
Omniva paštomatas (3,98 €)
DPD kurjeris (4,99 €)
DPD paštomatas (3,99 €)
LP Express kurjeris (3,99 €)
Venipak kurjeris (3,99 €)
Charakteristikos
Gamintojas Bosch
Garantinis laikotarpis 24 mėn.
Kilmės šalis Vokietija
Prekės kategorija Gartraukių recirkuliacijos priedai
Gartraukio priedas Bosch DHZ5345
80,79 €
"Bosch" DHZ5345 gartraukio priedas yra esminis komponentas, skirtas virtuvės vėdinimo sistemos funkcionalumui ir našumui pagerinti. Šis aukštos kokybės priedas pritaikytas taip, kad puikiai derėtų su pasirinktais "Bosch" gartraukiais, todėl puikiai dera ir estetiškai, ir efektyviai. Pagamintas iš patvarių medžiagų, DHZ5345 užtikrina ilgalaikį veikimą ir atsparumą kasdieniam nusidėvėjimui, todėl yra patikimas jūsų virtuvės įrangos priedas. Jis užtikrina optimalią ventiliaciją, veiksmingai filtruodamas riebalus, dūmus ir kvapus, užtikrindamas gaivesnę ir švaresnę maisto gaminimo aplinką. Elegantiškas "Bosch DHZ5345" dizainas papildo šiuolaikinį virtuvės interjerą, išlikdamas elegantiškas ir nepastebimas. Lengvai montuojamas ir prižiūrimas, šis priedas padeda pagerinti oro kokybę, palengvindamas geresnį oro srautą ir užtikrindamas tylesnį veikimą, todėl galite susitelkti į kulinarinę kūrybą ir neblaškyti dėmesio. Nesvarbu, ar esate profesionalus virėjas, ar maisto gaminimo namuose entuziastas, "Bosch" DHZ5345 gartraukio priedas yra puikus sprendimas, padedantis užtikrinti puikų virtuvės vėdinimą ir pagerinti bendrą maisto gaminimo patirtį.