Gruzdintuvėje, kuri veikia karšto oro cirkuliacija, be aliejaus galima kepti tiek vaisius, tiek daržoves, tiek mėsą. Gaminant maistą tokio tipo gruzdintuvėje be aliejaus, patiekalai bus sveikesni – taip sumažinamas suvartojamų riebalų kiekis, nėra produktų sąveikos su įkaitusiu aliejumi, išlaikomas natūralus aromatas, skonis. Be to, karšto oro gruzdintuvės – puiki orkaitės alternatyva, čia maistas gali būti pagaminamas netgi 1,5 karto greičiau nei orkaitėje.
Norint vienu metu paruošti kuo daugiau patiekalų, svarbiausia, neperkrauti krepšelio per dideliu kiekiu maisto produktų. Tokiu atveju maistas sunkiau apdorojamas karšto oro, todėl itin svarbu palikti pakankamai vietos orui cirkuliuoti. Beje, jeigu ieškote įrenginių, kurie leistų gaminti greičiau ir sveikiau, siūlome pasižvalgyti ir po elektrinių grilių bei garų puodų asortimentą.
Domina karšto oro gruzdintuvė ar kokybiška fritiūrinė, tačiau nežinote, kurį įrenginį pasirinkti? O gal pritrūkote informacijos apie konkrečią gruzdintuvę? Susisiekite su mumis jums patogiu būdu – telefonu ar el. paštu. Technorama.lt komanda pasiruošusi padėti ir atsakyti į visus iškilusius klausimus – greitai ir lengvai pasirinkti tinkamiausią gaminį net per nuotolį.